Algemeen

Boermarke Desserts kenmerkt zich in de eerste plaats door eerlijkheid én ambachtelijkheid. Bij ons Twentse bedrijf worden vele soorten roomijs, vla, yoghurt, mousse, pap, kwark en fruitproducten gemaakt volgens grootmoeders recept. Ons assortiment bevat voor elk wat wils. Boermarke levert gekoelde en diepgevroren desserts om je vingers bij af te likken!

Moderne productieruimten

De historie van Boermarke gaat terug tot 1987 toen Johan en Bertine Varvik begonnen met het zelf maken van ijs. Al snel bleek hiervoor een markt te zijn en in korte tijd is de productie van het bedrijf gegroeid van kleinschalige aan-huisproductie van ijs tot de huidige dagelijkse fabricatie van 60.000 liter roomijs, vla, mousse, yoghurt, pap en kwark. Boermarke beschikt over uiterst moderne productieruimten en is IFS-gecertificeerd.2

Uitgebreid assortiment

Boermarke levert een zeer uitgebreid assortiment gekoelde en diepgevroren desserts. Er is voor elk wat wils. Wij leveren vele soorten ijs en mousse en zo’n 25 verschillende vlasoorten, die veelal ook verkrijgbaar zijn als variant zonder toegevoegde suiker (ZTS). De smaken variëren van traditionele soorten zoals vanille- en chocoladevla tot vernieuwende varianten als rumvla en ananasvla. Wat yoghurt en pudding betreft is er ook de zogenaamde ‘luxere’ lijn. Deze bestaat uit luxe soorten yoghurt als bijvoorbeeld muesliyoghurt met een separaat topdeksel en yoghurt met diverse soorten fruit onderlegd. Verder behoren onder meer griesmeelvla, bitterkoekjesvla, rijstevla, pudding en diverse soorten dubbelvla tot het assortiment. Ook portioneren we verschillende soorten fruit, fruitsalades én verse huisgemaakte appelmoes en rabarber. De producten zijn verkrijgbaar in diverse portiegroottes en worden per 6 of 12 stuks verpakt. Daarnaast zijn vele desserts ook leverbaar in grootverpakkingen van vijf of tien kilo.

Boermarke levert maatwerk

Ook voor feestelijke gelegenheden is Boermarke een uitstekende partij. Van individuele desserts als pepernotenvla tot mousse in Kerst- of Voorjaarsstijl. Boermarke staat altijd open voor tips en suggesties van klanten. Alles wordt afgestemd op de wensen van de klant. We leveren maatwerk.

Flexibiliteit

Het bedrijf zorgt voor een korte tijd tussen productie en aflevering. Alle soorten desserts worden minstens twee maal per week gemaakt en blijven maximaal drie dagen in de fabriek. Het transport van de producten verzorgt Boermarke zelf. Hiervoor zetten wij geconditioneerde koel/vries auto’s in. Wij laten dus niets aan het toeval over! De portiepacks sealen we luchtdicht, waardoor uiterste versheid wordt gegarandeerd.

Verder kenmerkt Boermarke zich door een grote flexibiliteit. Zeven dagen per week, 24 uur per dag kunt u bestellingen doorgeven. Ook als klanten nog iets vergeten zijn, kunnen ze altijd bellen. Meestal is er nog wel een mouw aan te passen. Boermarke hecht veel waarde aan een intensief en direct klantencontact. In ieder geval mag duidelijk zijn dat de klant voorop staat bij Boermarke. We proberen aan eenieders wensen tegemoet te komen.