Missie

Wij willen mensen verantwoord laten genieten op elk moment van de dag.

Visie

Boermarke staat voor zuivel op z’n lekkerst: zowel traditionele melkproducten als volwaardige, plantaardige alternatieven.

Hoe doen we dit?

Boermarke werkt volgens het concept SPIRIT. Richting mens én de markt.

Samen – samen met onze klant werken wij continu aan de ontwikkeling van nieuwe recepten, het verbeteren van onze processen en aan producten op maat (co-creatie).

Professioneel – op onze eigen wijze werken we met passie voor onze klanten. We garanderen smaak, een hoge kwaliteit en zijn flexibel, waardoor we een korte time to market realiseren.

Initiatief – wij verdiepen ons in onze doelgroep en raken hen door in te spelen op hun “lifestyle”. Vitaliteit en eigentijds denken zijn hierin onze sleutelwoorden.

Resultaatgericht – al van jongs af aan weten wij dat je moet vernieuwen om gezond te blijven. Door middel van flexibele en efficiënte processen streven wij naar het hoogst haalbare.

Inventief – we werken aan onderscheidende producten en concepten met een juiste balans tussen gezond, verantwoord en genieten. Smaak is altijd het uitgangspunt! We zien en reageren vroegtijdig op ontwikkelingen in de markt èn bij de consument.

Transparant – de consument verwacht naast kwaliteit ook transparantie. Alles is zichtbaar. We letten dan ook scherp op de herkomst en de relevantie van de ingrediënten die we gebruiken (natuurlijk, lokaal, weidemelk, GMO-vrij, suikerreductie)

Kortom: we maken de lekkerste producten op basis van zuivel of met plantaardige ingrediënten!