Innovations & development

In-house R&D afdeling

Innovatie en ontwikkeling

Onze eigen R&D-afdeling staat garant voor innovatie en kwaliteit. Met zorg geselecteerde ingrediënten en regelmatige beursbezoeken blijven we altijd op de hoogte van de nieuwste trends en kansen in de voedingsindustrie

  • Professionele, toegewijde In-house R&D afdeling
  • Hoog expertiseniveau optimalisatie voedingstechnologie
  • Deelname int   ernationale congressen en beurzen
  • Samenwerking met universiteiten en hoge scholen.

Research & development (R&D)

Boermarke’s toewijding aan excellentie begint bij onze eigen inhouse Research & Development afdeling. Hier streven we naar niets minder dan het allerbeste door zorgvuldig geselecteerde ingrediënten te combineren met een onstuitbare drive voor innovatie. We houden de vinger aan de pols van de nieuwste trends en kansen in de voedingsindustrie, onder andere door het bezoeken van vooraanstaande beurzen. Op deze manier blijven we vooroplopen in het creëren van hoogwaardige producten die voldoen aan de verwachtingen van onze gewaardeerde klanten.

Vera

Het is elke dag een plezier om te werken bij dit  innovatieve bedrijf dat bereid is te investeren in kennis, proces –  en productontwikkeling. Hiermee blijven we vooroplopen met onze eigen producten en zijn wij ook een professioneel sparringpartner voor co-producers.