Boermarke Plantaardig

Dé plantaardige zuivel partner.

Plantaardige zuivelalternatieven die goed zijn voor jou en de planeet

We innoveren voortdurend om de beste plantaardige producten op de markt te brengen. Onze missie is simpel: het makkelijk maken voor jou om op elk moment van de dag verantwoord te kunnen genieten.

Ons assortiment omvat alles van plantaardige melk tot kaas en yoghurt en ijs, allemaal gemaakt met ingrediënten zoals soja, linzen, kokosnoot, amandelen en haver. We zijn er trots op heerlijke en duurzame opties aan te bieden die zowel goed zijn voor je gezondheid als voor de planeet.

Maar het gaat niet alleen om de producten. Bij Boermarke geloven we in de kracht van samenwerking. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om nieuwe recepten te co-creëren, onze processen te verbeteren en onze producten aan te passen aan hun specifieke behoeften.

We zijn professioneel, resultaatgericht en altijd op zoek naar nieuwe manieren om te innoveren. Of het nu gaat om onze focus op vitaliteit en modern denken of ons commitment om de hoogste kwaliteit ingrediënten te gebruiken, we streven ernaar om de beste in de industrie te zijn.

Plantaardig: kaas, spreads, ijs, yoghurt

Bij Boermarke hebben we smakelijke kaasalternatieven ontwikkeld. Deze ‘kaasjes’ zijn 100% veganistisch en V-label goedgekeurd. Ze hebben een heerlijk romige smaak en dienen als uitstekend alternatief voor zuivelkaas. Je kunt ze krijgen als private label of onder ons Vairy-merk.

We bieden verschillende varianten van plakjes en geraspte kaas aan.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen produceren?
Neem contact met ons op: info@boermarke.eu

Dé partner in plantaardige zuivel

Als familiebedrijf produceert Boermarke al meer dan 30 jaar verse zuivelproducten. Vol passie maken we dagelijks de lekkerste producten. Onze oorsprong ligt in dagverse zuivel en inmiddels maken wij ook de lekkerste producten op plantaardige basis.

Over Boermarke

Boermarke kenmerkt zich door het produceren van de lekkerste (plantaardige) zuivelalternatieven. Bij ons Twentse bedrijf worden naast de vele soorten roomijs, vla, yoghurt, mousse, pap, kwark en fruitproducten ook plantaardige kaas, yoghurt en ijs gemaakt. Ons assortiment bevat voor elk wat wils. Boermarke maakt, levert en ontwikkelt in opdracht van jou! Flexibiliteit zal daarom altijd tot een van onze kernwaarden behoren.

Plantaardige kaas

Wij produceren en verpakken een breed assortiment aan plantaardige (veganistische) kaasalternatieven die we onder private label kunnen aanbieden. Beschikbare variaties: jonge gouda, griekse witte blok, mozzarella-stijl, parmezaanse-stijl en cheddar-stijl. Allemaal verkrijgbaar in plakjes, geraspt, vlokken en blokken.