Dé partner in verse en plantaardige zuivel producten

Sinds 1987 dé partner in (plantaardige) Zuivel

Boermarke is meer dan alleen een productielocatie, het is dé partner voor productie van de lekkerste plantaardige zuivelalternatieven. We volgen trends en nieuwe introducties op de voet. Zo kunnen wij altijd inspelen op de vraag vanuit onze markt.

Ons assortiment
Wij zijn dé partner voor plantaardige zuivelalternatieven. Hier worden de lekkerste plantaardige kaas, yoghurt en ijs gemaakt. Plantaardige zuivelvervangers voor een gezond, duurzaam en bewust voedingspatroon.
Ons assortiment
Warehousing
Als handelspartner bieden wij ook de mogelijkheid tot warehousing. Hierin beheren wij het product om deze later te distribueren. Dit faciliteren wij met onze eigen goederenopslag en transport.
Warehousing
Development
Binnen Boermarke zijn wij non-stop bezig om bestaande producten te verbeteren en nieuwe producten te ontwikkelen. Hiervoor hebben wij ons eigen R&D team, welke graag met de wensen van de klant aan de slag gaat. Niets is onmogelijk en verbeteringen op ingrediënten, smaak of verpakking behoren altijd tot de mogelijkheden.
Development
Vorige slide
Volgende slide
Assortiment
boerassortiment
Warehousing
Brunen_Boermarke_001-scaled
Development
3O3A3682

Over Boermarke

Boermarke kenmerkt zich door het produceren van de lekkerste (plantaardige) zuivelalternatieven. Bij ons Twentse bedrijf worden naast de vele soorten roomijs, vla, yoghurt, mousse, pap, kwark en fruitproducten ook plantaardige kaas, yoghurt en ijs gemaakt. Ons assortiment bevat voor elk wat wils. Boermarke maakt, levert en ontwikkelt in opdracht van jou! Flexibiliteit zal daarom altijd tot een van onze kernwaarden behoren.

Voor een betere toekomst voor mens en natuur!

Boermarke zet zich in voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het hele proces van de boer tot het eindproduct in de schappen vereist veel aandacht. We vinden het daarom erg belangrijk dat onze producten op een prettige manier worden geproduceerd voor mens en milieu.

Daarom is voor ons zuivelassortiment, alle rauwe melk die door Boermarke wordt geleverd Weidemelk. Dit betekent dat de koeien minimaal 120 dagen per jaar, 6 uur per dag buiten grazen.

Het grootste deel van de rauwe melk die aan Boermarke wordt geleverd voldoet aan de eisen van het programma “Duurzame Weidezuivel”. Dit is melk van geselecteerde boeren waarvan de koeien minimaal 130 dagen, 8 uur per dag in de wei grazen. Het Duurzame Weidezuivel programma besteedt ook extra aandacht aan het milieu en dierenwelzijn.

Plantaardig: kaas, yoghurt, ijs

Bij Boermarke hebben we smakelijke kaasalternatieven ontwikkeld. Deze ‘kazen’ zijn 100% veganistisch en V-label goedgekeurd. Dit zijn producten met een heerlijke romige smaak en dienen als een uitstekend alternatief voor zuivelkaas. Het is verkrijgbaar als private label, maar ook als ons Vairy-merk.

Verschillende varianten van plakjes en geraspte kaas tot blokjes, blokken en flakes.

Benieuwd wat wij voor je kunnen produceren?
Neem contact met ons op: info@boermarke.eu

Werken bij Boermarke

Wij werken aan mooie en lekkere producten. Producten waar we elke dag een glimlach van krijgen. Samen met jou willen wij dié glimlach ook bij onze klanten op het gezicht toveren. En natuurlijk ook bij de uiteindelijke consument! Kom jij werken bij Boermarke?