Kwaliteit

De kwaliteit van Boermarke

Veilige en hoogwaardige producten

Boermarke heeft een eigen kwaliteitsservice die zorgt voor optimale productie en stabiele kwaliteit van haar producten. Dagelijks worden alle geproduceerde producten gecontroleerd in ons eigen gecertificeerde laboratorium op geur, kleur, smaak en microbiologische aspecten.

Onze kwaliteitservice

Bij Boermarke hechten we grote waarde aan de kwaliteit en veiligheid van onze producten. Daarom hebben we een eigen kwaliteitsservice opgezet om ervoor te zorgen dat onze producten altijd aan de hoogste normen voldoen. Elke dag worden alle producten die we produceren zorgvuldig gecontroleerd in ons eigen gecertificeerde laboratorium. Hierbij wordt gelet op verschillende aspecten, zoals geur, kleur, smaak en microbiologische kwaliteit.

Daarnaast hebben we strikte controles op de inkomende grondstoffen die we gebruiken. Voordat ze worden verwerkt in onze producten, worden de grondstoffen nauwkeurig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze aan onze kwaliteitseisen voldoen. Hierbij worden specifieke batchcodes toegewezen, zodat we altijd kunnen achterhalen welke grondstoffen in welke producten zijn verwerkt. Dit stelt ons in staat om snel eventuele problemen op te sporen en aan te pakken.

Kwaliteit en veiligheid

Het is ons doel om consumenten te voorzien van producten van hoge kwaliteit en maximale veiligheid. Daarom houden we de volledige productieketen nauwlettend in de gaten, vanaf de ontvangst van de grondstoffen tot aan de afgewerkte producten. Onze strenge controles zorgen ervoor dat onze producten altijd voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat consumenten met vertrouwen kunnen genieten van onze producten.