Boermarke is actief in de markten Foodservice, Retail, Airline en Horeca & Catering. Wij hebben een team van Accountmanagers door heel Nederland, België en Duitsland, die actief onze klanten informeren, adviseren en ondersteunen waar mogelijk. Wilt u een vrijblijvende afspraak met één van onze Accountmanagers om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen? Mail dan naar info@boermarke.eu of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer +31(0)53 – 432 48 02. Wij staan u graag te woord.

Advies en service

Wij adviseren onze klanten graag met betrekking tot assortimentsinvulling en voedingsinhoudelijke gegevens. Vanuit onze specifieke kennis en ervaring denken we actief mee met onze klanten bij bijvoorbeeld het invullen van een menucyclus, dessertoplossingen voor een grand café of een Private Label op plantaardige basis voor een supermarkt. Wilt u hierover verder brainstormen met een van onze medewerkers, neemt u dan gerust contact met ons op.

Inhoudelijke informatie

Inhoudelijke informatie voor inkopers en diëtisten is te vinden in ons assortimentsoverzicht. Bij het product dat u zoekt, kunt u ook de voedingswaarde en andere inhoudelijke en logistieke gegevens vinden door te klikken op de button “specificatie”. Mocht u hier vragen over hebben dan zijn wij u graag van dienst.