Industrie

Boermarke is ruim 30 jaar als zelfstandige onafhankelijke familieonderneming de Zuivelproducent die met vers, diepvries en UHT producten in meer dan 15 landen actief is.

In onze moderne productielocatie in Nederland produceren wij zowel merk als privatelabel producten onder de strengste eisen. Boermarke voldoet aan nationale en internationale certificeringseisen.
Wij hebben jarenlange ervaring in het optimaal faciliteren van onze partners, zodat u zich volledig kunt richten op het vermarkten van uw eigen unieke product.

Dit betekent voor u dat wij met onze professionele organisatie zoals een eigen R&D afdeling, gecertificeerd laboratorium en de diverse moderne productielijnen uw tailor made producten met korte leadtimes en flexibele volumes kunnen realiseren.
Door de verschillende grootverpakkingen die wij kunnen afvullen, hebben wij inmiddels vele industrieklanten mogen verwelkomen!

Bent u op zoek naar een betrouwbare business partner die uw lange termijn groei faciliteert, dan bespreken wij graag de kansen die er samen te behalen zijn.

Meer informatie?