Plantaardig IJs

Zuivelalternatieven die goed zijn voor jou en de planeet.

Plantaardige zuivelalternatieven die goed zijn voor jou en de planeet

Ontdek de heerlijke wereld van plantaardig ijs bij Boermarke!

Bij Boermarke geloven we dat ijsplezier voor iedereen toegankelijk moet zijn, ongeacht voedingsvoorkeuren of dieetrestricties. Daarom presenteren we met trots ons uitgebreide assortiment aan plantaardig ijs, een ware smaaksensatie voor zowel veganisten als ijsliefhebbers in het algemeen. 

Plantaardig: IJs

Bij Boermarke streven we naar de hoogste kwaliteit en smaakbeleving in al onze producten. Ons plantaardig ijs is daarop geen uitzondering. We gebruiken zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en innovatieve productiemethoden om ijs te creëren dat niet alleen heerlijk is, maar ook voldoet aan de eisen van bewuste consumenten.

We bieden verschillende varianten aan, van luxe indulgence tot de klassieke favorieten.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen produceren?
Kontaktieren Sie uns: info@boermarke.eu

Dé partner in plantaardige zuivelalternatieven

Bij Boermarke streven wij ernaar om de absolute favoriet te zijn van retailers, industrie, foodservice en eindklanten die hoogwaardig plantaardig ijs aan hun klanten willen aanbieden. Wat ons onderscheidt is niet alleen uitzonderlijke kwaliteit en heerlijke smaak, maar ook onze toewijding aan klanttevredenheid!

Verpakkingen & Smaken

Ons machinepark kan deze verpakkingen produceren (op aanvraag andere verpakkingen): 125 ml, 425 ml, 700 ml, 1000 ml, 2500 ml, 5000 ml

En wat de smaken betreft? Wij produceren volgens de voorkeuren van de klant! Inspiratie nodig? 

Caramel Seasalt, Cookie Dough, Mango Cheescake, Chocolate Brownie.

Of de basissmaken Vanille, Chocolade, Aardbei etc.