Plantaardige yoghurt

Plantaardige alternatieven voor yoghurt

Plantaardige zuivelalternatieven die goed zijn voor jou en de planeet

Ontdek de heerlijke wereld van plantaardige yoghurt bij Boermarke!

Bij Boermarke geloven we dat yoghurt een veelzijdige en voedzame traktatie moet zijn voor iedereen. Daarom presenteren we met trots ons uitgebreide assortiment aan plantaardige yoghurt, gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en verkrijgbaar in een verscheidenheid aan smaken en varianten.

Plantaardig: Yoghurt

Onze plantaardige yoghurtvarianten zijn verkrijgbaar op basis van kokos, haver, amandel en soja. Hierdoor kunt u genieten van de voordelen van plantaardige voeding zonder concessies te doen aan smaak en textuur. Dit zijn smaken die perfect samengaan met vers fruit en granola. 

Geniet van de frisheid en voedingswaarde die u zoekt, terwijl u de planeet en uw eigen welzijn ondersteunt!

Dé partner in plantaardige zuivelalternatieven

Bij Boermarke streven wij ernaar om de absolute favoriet te zijn van retail, industrie, foodservice en eindklanten die plantaardige yoghurt willen. Wat ons onderscheidt is niet alleen de uitzonderlijke kwaliteit en heerlijke smaak van onze producten, maar ook onze toewijding aan klanttevredenheid. Wij begrijpen als geen ander dat uw succes afhangt van tevreden klanten en een onderscheidend assortiment.

Verpakkingen & smaakvarianten

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om de verpakkingen die op ons machinepark geproduceerd kunnen worden. Denk hierbij aan: 150 ml, 500 ml, 3000 ml, 5000 ml. Ook andere opties zijn zeker mogelijk.

Onze huidige varianten plantaardige yoghurt zijn gemaakt op basis van: Kokos, Amandel, Haver of Soja.

Hierbij zijn er nog verschillende smaken mogelijk, zoals Mango, Vanille, Stracciatella en Perzik.