Foodservice

Voor elk wat wils met de lekkerste desserts!

Of u nou op zoek bent naar een individuele portieverpakking, een groepsdessert of een grootverpakking: Boermarke heeft het allemaal! De vla van Boermarke is een vers product met een gewaarborgde kwaliteit. Uitermate geschikt voor Foodservice door een grote diversiteit aan smaken en verstrekkingmogelijkheden. Het brede assortiment bestaat uit diverse portiecups, literflessen en emmers van 5 kg en 10 kg.

Voor liefhebbers van luxe vla heeft Boermarke volle producten zoals onderlegde vla en dubbelvla, onderlegde yoghurt en pudding met saus. Uitermate geschikt voor de catering, maar natuurlijk ook in de instellingskeuken een favoriet dessert!

Fruitproducten

Fruitmoes en fruitsalades, geportioneerd en in bulkverpakking, vormen de perfecte aanvulling op uw menu. Voor frisse tussendoortjes of als bijgerecht zijn de fruitvarianten van Boermarke uitermate geschikt. Hygiënisch verpakt in cups met een heldere seal, zijn de producten een aantrekkelijk convenience product met voor iedereen een heerlijke variant. Verras uw gasten met onder andere zachte tutti frutti, frisse ananas stukjes en stukjes tropische vruchten op siroop.

Roomijs en mousse

Al ruim 20 jaar maakt Boermarke tongstrelend roomijs en mousse volgens authentiek recept, maar zonder verwerking van eieren! Naast een uitgebreid horeca-assortiment is in de loop der jaren het assortiment portieverpakte coupes van roomijs en mousse sterk gegroeid. Inmiddels zijn er vele smaakvarianten verkrijgbaar zoals traditionele mousse chipolata en bitterkoekjes, maar ook frisse aardbeien, perzik en ananas. Ook hebben we heerlijke weekend- en feestdagencoupes in ons assortiment. Een aanvullend assortiment producten zonder toegevoegde suiker (ZTS) is voorhanden.

Brochures

Er zijn folders van het complete assortiment van Boermarke. U kunt deze bekijken in het menu Ons Assortiment, brochures. Voor meer informatie over leveringen zijn wij u graag van dienst via ons contactformulier of telefonisch op telefoonnummer 053 – 432 48 02. Wij horen graag van u!

Wessel van Setten

Sales Director Foodservice

Meer informatie?