Plantaardige kaas

Plantaardige alternatieven voor kaas

V-label goedgekeurd, geproduceerd in Nederland

We innoveren voortdurend om de beste plantaardige producten op de markt te brengen. Onze missie is simpel: het makkelijk maken voor jou om op elk moment van de dag verantwoord te kunnen genieten.

Ons assortiment plantaardige kaas is voorzien van het herkenbare V-label. We zijn er trots op heerlijke en duurzame opties aan te bieden die zowel goed zijn voor je gezondheid als voor de planeet.

Vegan: Kaas, Spreads, IJs, Yoghurt

Bij Boermarke hebben we smakelijke kaasalternatieven ontwikkeld. Deze ‘kaasjes’ zijn 100% veganistisch en V-label goedgekeurd. Ze hebben een heerlijk romige smaak en dienen als uitstekend alternatief voor zuivelkaas. Je kunt ze krijgen als private label of onder ons Vairy-merk.

We bieden verschillende varianten van plakjes en geraspte kaas aan.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen produceren?
Kontaktieren Sie uns: info@boermarke.eu

Dé partner in vegan zuivel

Als familiebedrijf produceert Boermarke al meer dan 30 jaar verse zuivelproducten. Vol passie maken we dagelijks de lekkerste producten. Onze oorsprong ligt in dagverse zuivel en inmiddels maken wij ook de lekkerste producten op plantaardige basis.

'Expert en partner voor plantaardige kaas'

‘Boermarke is als expert en partner voor plantaardige kaas een grote speler in de markt. Dit brengt veel verwachtingen en blijvende ontwikkelingen met zich mee als het gaat om productontwikkeling. Dat maakt deze categorie voor mij persoonlijk erg leuk en interessant.’

– Andrea