Einzelhandel

Boermarke voor retailers

Bij Boermarke zijn we trots om retailers en supermarkten hoogwaardige en heerlijke plantaardige kaas, yoghurt en ijsproducten aan te bieden. Onze passie voor kwaliteit en innovatie maakt ons de ideale partner voor uw bedrijf.

Plantaardige zuivelproducten winnen snel aan populariteit, en wij staan aan de voorhoede van deze voedingsrevolutie. Onze producten worden gemaakt van hoogwaardige plantaardige ingrediënten, zonder concessies te doen aan smaak of textuur. Of uw klanten nu kiezen voor een bewuste levensstijl, een specifiek dieet volgen of gewoon op zoek zijn naar nieuwe smaaksensaties, wij hebben de perfecte producten voor hen.

Bij Boermarke begrijpen we dat elke retailer uniek is, en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. We streven naar een langdurige samenwerking, waarbij we niet alleen hoogwaardige producten leveren, maar ook uitgebreide ondersteuning bieden.

Ontdek ons assortiment aan plantaardige kaas, yoghurt en ijsproducten en laat uw klanten genieten van de heerlijke smaak en veelzijdigheid. Samen kunnen we de groeiende vraag naar plantaardige producten beantwoorden en uw bedrijf laten floreren in deze bloeiende markt.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat Boermarke uw betrouwbare partner zijn in de wereld van plantaardige zuivelproducten!

Jorn Groothuis

Accountmanager Retail Benelux

Meer informatie?